Suggesties van de chef

VOORGERECHTEN

& Duo van wildmousse en wildpaté, Ardeense confituur en rozijnentoast

& Slaatje met wilde bosduif en rode biet

& Gevulde aardappel met gerookte zalm, garnalen en prei roomsaus

& Kroketje van hert, gebakken beuling en kaneel appel

HOOFDGERECHTEN

& Hazenfilet met wintergarnituur

& Hertenfilet, pompoen uit de oven, spekjes en spruiten, Bordelaise saus

& Gebakken heilbot, graanmosterd mousseline, crème van broccoli

& Wilde eend en bosduif, gebakken champignons, saus van perensiroop

& Pladijsfilet, dilleroom, bladspinazie en gefrituurde bloemkool

& Kalfszesrib, witloofsla, kruidenboter, zoete aardappelfrietjes

Bij onze hoofdgerechten is er keuze uit frietjes, of kroketten of puree of pasta of gratin (gratin = supplement €2.00)

‘Allergeneninformatie’? Vraag het ons.
De samenstelling van onze producten kan wijzigen.

Om de wachttijd te beperken vragen wij u vriendelijk om vanaf 5 personen te kiezen
uit max. 4 gerechten per gang per tafel.

Rode wijnsuggestie

Tierra Fuerté, Spanje

Glas 6,90 euro | ¼ 13,30 euro | ½ 25,10 euro | Fles 34,50 euro

Méntrida is gelegen in de provincie Toledo, centraal Spanje is dit, in een van de allerwarmste regio’s op het schiereiland. Uit deze DO komen de gracianodruiven, die aan de basis liggen van deze erg sappige rode wijn. Dit druivenras heeft echter sterke zuren waardoor de druiven nood hebben aan deze hitte om tot volle rijpheid te komen. Het glas vult zich met uitgesproken rood fruit en een flinke dosis kruiden. Een jaar vatlagering rondt de krachtige tannines af en brengt balans en evenwicht.