Suggesties van de chef

VOORGERECHTEN

& Vitello Tonato €15.30

& Carpaccio van sint-jacobsvrucht met gefrituurde 

    scampi en dille honingdressing €18.50

& Slaatje met gandaham, gegrilde watermeloen en kroketjes

    van gerookt hammetje €15.90

HOOFDGERECHTEN

& Gegrilde gamba’s met zuiderse tomaten looksaus en kruidige

    ratatouille €24.50

& Eendenborstfilet met jonge wortel en courgette en roze   

    pepersaus €22.50

& Schartong gevuld met scampi, kruiden mousseline en  

    broccolicrème €23.20

& Saltimbocca van kip (gevuld met mozzarella, zongedroogde tomaat,

     salie, gandaham) met snijboontjes en Italiaanse jus 20.90

& Krokante zeebaars, duo van witte en groene asperges,

    basilicum tomaten salsa €24.50

& Gegrilde entrecote met dragonboter en kruidenslaatje €23.50

Bij onze hoofdgerechten is er keuze uit frietjes, kroketten, puree, pasta of gratin (supplement €2.00)

WIJNSUGGESTIE RODE WIJN

“Kalos Tannat 59N, 2018” uit Mendoza Argentinië.

De N in de naam staat voor novia, het Spaanse woord voor bruid. 59N is een verwijzing naar het astronomische aantal vriendinnetjes dat Calixto in zijn jeugd zou gehad hebben en over wie hij het graag had in zijn vele verhalen.

Calixto mag dan een verleider geweest zijn, de wijnen met het 59N-label zijn dat zeker ook: ze hebben het jeugdige karakter van Calixto’s veroveringen en blinken uit in frisse fruitigheid. Deze tintelende tannat beantwoordt perfect aan die verwachtingen en opent met een attractief aroma van rijp en rijk fruit, aangevuld met een kruidig karakter en een charmante chocoladetoets.

Ook bij het proeven een mondvol fruit en tannines, die door een korte houtopvoeding op een prettige manier prominent present zijn.

Fles: € 32.50

Glas: €6.50

¼ karaf: €12.50

½ karaf: €23.50