Suggesties

Suggesties van de chef

VOORGERECHTEN

& Duo van wildmousse en wildpaté, Ardeense confituur en rozijnentoast
& Slaatje met wilde bosduif en rode biet
& Gevulde aardappel met gerookte zalm, garnalen en prei roomsaus
& Kroketje van hert, gebakken beuling en kaneel appel

HOOFDGERECHTEN

& Hazenfilet met wintergarnituur
& Hertenfilet, pompoen uit de oven, spekjes en spruiten, Bordelaise saus
& Gebakken heilbot, graanmosterd mousseline, crème van broccoli
& Wilde eend en bosduif, gebakken champignons, saus van perensiroop
& Pladijsfilet, dilleroom, bladspinazie en gefrituurde bloemkool
& Kalfszesrib, witloofsla, kruidenboter, zoete aardappelfrieten

Bij onze hoofdgerechten is er keuze uit:
frietjes, kroketten, puree, pasta of gratin (gratin = supplement €2.00)

‘Allergeneninformatie? Vraag het ons!
De samenstelling van onze producten kan wijzigen.

Om de wachttijd te beperken vragen wij u vriendelijk om vanaf 5 personen te kiezen uit
max. 4 gerechten per gang per tafel.

WIJNSUGGESTIE RODE WIJN

Lafage Authentique Rouge 2019
Langguedoc Roussillon, Frankrijk

De combinatie van Carignan, Syrah en Grenache resulteert in een rode Roussillon die stevig en tegelijk soepel en sappig is. Stoereol Syrah zorgt met fors fruit en fijne tannines voor een robuuste ruggengraat, terwijl Carignan voor een frisse toets en zalige zuurtjes zorgt.

Een weelderige waaier rode vruchten speelt de hoofdrol in een breed en beklijvend bouquet, en dat fantastische fruit krijgt bij het proeven het goede gezelschap van versmolten tannines en een sappige structuur.

Te verkrijgen per glas, 1/4 karaf, 1/2 karaf of per fles.