Suggesties

Suggesties van de chef

VOORGERECHTEN

& Lauw warme zalm met sjalot en mousse van dille €17.50
& Tataki (kort gegrild) Belgisch wit-blauw rundsvlees, tomaat uit de oven, Parmezaan koekje en wasabi mayonaise €17.90
& Gegratineerde mosselen €17.50
& Mosselen natuur €15.35
& Mosselen op Thaise wijze met kokos en rode curry €16.35

HOOFDGERECHTEN

& Gamba’s à la plancha met chili mango slaatje €24.90
& Lamskroon in mosterdkorst, peultjes, erwtjes en rode pesto €27.50
& Gebakken baby lotte met een sausje van curry en saffraan, gebakken mosselen en tuinkruiden €25.50
& Rollade van kalf met tomaat en parmaham, ratatouille en roze pepersaus €24.70
& Krokante zeewolf met gebakken prei, ruccola pesto en garnaaljus €23.90
& Gegrilde steak Robespierre met gebakken aardappel €25.70
& Mosselen natuur €25.95
& Mosselen witte wijn €26.95
& Mosselen curry €26.95
& Mosselen lookroom €26.95
& Mosselen “De Kadee” met tomatenblokjes en visbouillon €26.95
& Mosselen op Thaise wijze met kokos en rode curry €27.95

Bij onze hoofdgerechten is er keuze uit:
frietjes, kroketten, puree, pasta of gratin (supplement €2.00)

WIJNSUGGESTIE RODE WIJN

REVENANT
STELLENBOSCH ZUID-AFRIKA

De rode ‘REVENANT’ is een verloren zoon die na jaren afwezigheid terugkeert naar de kaap.
Cabernet Sauvignon geldt als de karakteristieke rode druif van het uiterste zuiden van Afrika, maar in een ver verleden kreeg die karaktervolle krachtpatser het gewaardeerde gezelschap van cinsault, die zorgde voor een stijlvol supplement.
Net als in veel ‘jonge’ wijnlanden gaat Zuid-Afrika mee in de trend om makkelijk herkenbare monocepages te produceren, maar dit is een heerlijke hommage om een gereputeerde glorie opnieuw te waarderen!
Met succes: rijp en rijk fruit en een karakteristieke chocoladetoets worden verfijnd verpakt in een stijlvolle structuur met meesterlijk zuur!
Fles: € 34.50 | Glas: €6.90 | ¼ karaf: €13.30 | ½ karaf: €25.10